Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Алфа 147 - за какво да внимавам?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито и много да те радва колата
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Честито и от мен !Радвам се че намери това което искаше,със здраве да си я караш!

Comment

аа

Здр и аз сам хвърлил око на такава Алфа гледах вече одна която може да се каже че всеки детайл беше с различен нюанс на сивото.ужас и уш приател ми я препоръча.кажете как са с здравината и правят ли често дефектии

Comment

Re: аа

Първоначално публикувано от dasda
          Здр и аз сам хвърлил око на такава Алфа гледах вече одна която може да се каже че всеки детайл беше с различен нюанс на сивото.ужас и уш приател ми я препоръча.кажете как са с здравината и правят ли често дефектии
          Ами аз си платих 2,40 в Мобиле Бг за пълен достъп и прочетох всички статии /можеш и да си ги свалиш и разпечатиш/, които имаше там за + и - на Алфите по модели, с това започни заначало
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Обожавам тази кола! Обикновенно е до бройка!
            1.Тракането на мотора при свободни обороти.
            2. Пушека от ауспуха.
            3. Колкото е запазена върте, толкова е и под капака!

Тука винаги изскача по някоя читава, но тя и съответно бързо изчезва, иначе това което е гробница се си седи на едно място , има такива ,които от две години си седят непродадени!
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distinctive
            Una bellissima vettura...
            la forza magnetica della ragazza da sogno.

Comment

Working...
            X